Waarom een Ontdekkingsalarm publiceren  ?

Heeft u een dier opgemerkt of opgevangen ? Publiceer vanaf nu een Ontdekkingsalarm. Uw informatie zal snel op vele platformen worden verspreid.

De voordelen van het publiceren op PetAlert Ierland

Een professionele en gratis service

Een verloren dier helpen om zijn eigenaar snel terug te vinden was nog nooit zo gemakkelijk. Met PetAlert Ierland, beschikt u over een professionele en gratis service om uw alarm te verspreiden.
  • Redactie van een Alarm in minder dan 5 minuten
  • Alle inhoud die wordt verspreid is gevalideerd door onze teams
  • Anoniem gepubliceerde informatie : uw gegevens zijn niet zichtbaar
  • Het platform petalert-andorra.com is beveiligd

Uw Alarm wordt verspreid op het petalert-andorra.com Maar ook op sociale media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest). Ons Watchers netwerk (vrijwilligers) wordt automatisch op de hoogte gebracht. De partner-dierenartsen die zich in het perimeter van de ontdekkingsplaats bevinden worden ook gewaarschuwd.

Onze dienst creëert automatisch modellen van affiches en flyers die afdrukklaar zijn.

De creatie van een Ontdekkingsalarm is 100% GRATIS

We beveiligen uw gegevens.

We maken er een erepunt van om de confidentialiteit van de informatie van onze leden te garanderen. Deze gegevens worden nooit op het platform gepubliceerd of doorgegeven aan derden.

De alarmen worden op een anonieme manier verspreidt: de gegevens van onze leden zijn niet zichtbaar, in tegenstelling tot vele sites en diensten op sociale media die actief zijn in het zoeken naar dieren. Zo vermijden we ongewenste telefoontjes, daden van oplichting, pogingen tot afpersing.

Om de communicatie tussen de leden te vergemakkelijken heeft PetAlert een interne messagingtool ontwikkeld, waarvan de inhoud ook gecontroleerd wordt door onze teams.

Ontdek onze toepassingen

Om de toegang tot de informatie van de verschillende lopende zoekacties te vergemakkelijken ontwikkelt PetAlert applicaties en applicatie updates voor uw smartphone.

Deze zijn natuurlijk beschikbaar voor beide besturingssystemen : IOS en Android.

Onze applicaties zijn gratis!

Nieuwe functionaliteiten worden regelmatig geüpdatet door ons ontwikkelaarsteam.

We staan natuurlijk open voor alle suggesties en voorstellen om onze platformen te verbeteren.